Μενού
Your Cart

Πληροφορίες Αποστολής

Μπορείτε να επισκεφτείτε το κατάστημα μας για να παραλάβετε τα προιόντα που σας ενδιαφέρουν  αφού προηγουμένως έχετε επικοινωνήσει μαζι μας για την διαθεσημότητα του προιόντος και την επίσκεψή σας εδώ, για αποφυγή της δικής σας ταλαιπωρίας.

Άν τυχόν έχετε παραγγείλει μέσω facebook ή instagram δεν μπορείτε να συνεχίσετε την παραγγελία σας στο e-shop. Παραγγελίες πραγματοποιούνται και ολοκληρόνωνται απο έναν ιστότοπο κάθε φορά,για αποφυγή της επανάληψης της ίδιας παραγγελίας.
Παρακαλείσθε να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικώς για αποστολές  μοτοσυκλετών καθώς και για αποστολές στο εξωτερικό.

Τα έξοδα αποστολής κυμαίνονται στα 5-7 ευρώ ανάλογα το βάρος και τον όγκο. Για ζάντες απο 8-12 ευρώ και σε κοστούμια και μοτέρ απο 15-20 ευρώ. Απαραίτητος για την αγορά μοτέρ είναι ο ΑΦΜ και η ΔΟΥ σας.

Αμέσως μόλις η παραγγελία ξεκινήσει απο εμάς ενημερώνεστε με μύνημα στο τηλέφωνο που μας δώσατε για τον κωδικό του δέματος. Οι παραγγελίες κάνουν συνήθως 1-3 εργάσιμες να παραδοθούν.


Το katsantonis team racing λειτουργεί με τους εξής τρόπους ΜΟΝΟ:

Κατάστημα στο Λαύριο Κουντουριώτη 19
e-shop www.
Instagram katsantonis_team_racing
facebook katsantonis team racing
τηλέφωνα: 2292024667 & 6978409887
Σας συμβουλεύουμε να είστε προσεκτικοί στις παραγγελίες σας καθώς έχουν παρατηρηθεί κρούσματα απάτης απο ψεύτικα προφίλ, τα οποία αντιγράφουν το κατάστημά μας ή προσποιούνται οτι είναι εμείς.