Μενού
Your Cart

Όροι χρήσης

Το  katsantonis team racing είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ανταλλακτικών, αξεσουάρ βελτιωτικών και ειδών μοτοσυκλετών και εδρεύει στο Λαύριο Αττικής, στην οδό Κουντουριώτου 19, στην Ελλάδα. Πριν την επίσκεψη και περιήγηση στο e-shop σας συμβουλεύουμε να διαβάσετε τους όρους χρήσης και να βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με αυτούς.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ:
 
Όλο το περιεχόμενο του site, συμπεριλαμβανομένων και των εικόνων, γραφικών, φωτογραφικών, σχεδίων και κειμένων αποτελούν πνευματική  ιδιοκτησία του katsantonis team racing και προστατεύονται από τις ισχύουσες διατάξεις του ελληνικού ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, πώληση, μετάδοση, μετάφραση ή τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, του περιεχομένου της ιστοσελίδας μας.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ:

Κατά την επίσκεψη σας στο katsantonis team racing πιθανόν να σας ζητηθούν προσωπικά σας στοιχεία για την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας και την αποστολή  της στη διεύθυνση μας. Αυτά αφορούν το ονοματεπώνυμο, τη διεύθυνση, το ΑΦΜ σας και τη ΔΟΥ καθώς και το επάγγελμα και το τηλέφωνό σας. Όλα αυτά χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές μαζί μας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο. Η χρήση τους είναι πάντα σύμφωνη με το Νόμο περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ:


Επιστροφές γίνονται δεκτές σε διάστημα 14 ημερών από την αγορά τους. Σε περίπτωση λάθους από τον αγοραστή εκείνος επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής του προϊόντος. Σε περίπτωση δικού μας λάθους τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά εμάς. Αλλαγές γίνονται εφόσον δεν παρέλθει το διάστημα των 14 ημερών και εφόσον η συσκευασία έχει διατηρηθεί στην αρχική της κατάσταση. Σε όσα είδη φέρουν ταινία ασφαλείας θα πρέπει αυτή να είναι άθικτη. Το προϊόν πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση και αχρησιμοποίητο. Σε κάθε περίπτωση αντικειμενικός μας στόχος είναι η ικανοποίηση και η άμεση σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη μας. Η απόδειξη αγοράς είναι απαραίτητη. Σε αντίθετη περίπτωση η εταιρία μας μπορεί να αρνηθεί την αλλαγή ή επιστροφή του προϊόντος. Επιπλέον πριν από κάθε δική σας ενέργεια καλό θα ήταν να μας ενημερώνετε πρώτα τηλεφωνικώς για αποφυγή της δικής σας ταλαιπωρίας.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

Η πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας σας στο χώρο σας (αντικαταβολή). Προεξόφληση με κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης. Υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με δόσεις (μέχρι 6 άτοκες) με την πιστωτική σας κάρτα.
Εφόσον έχετε κάνει την κατάθεση να γίνεται αποστολή αντιγράφου στο e-mail αναγράφοντας ονοματεπώνυμο ώστε να γίνεται εύκολα η ταυτοποίηση. Διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά για να μας ενημερώσετε για την κατάθεση.

Λογαριασμοί IBAN

ΕΘΝΙΚΗ    GR3401101440000014444016035
ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR5101721440005144065268752


ΤΡΟΠΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ:

Από το κατάστημα μας στο Λαύριο, Κουντουριώτη 19, από τις 9:00 – 18:00 καθημερινά. Σάββατο 9:00 – 13:00.
Με ΕΛΤΑ – courier, πόρτα – πόρτα από 1-3 εργάσιμες ημέρες αποστολή στο χώρο σας.