Μενού
Your Cart

Πληροφορίες Αποστολής

Μπορείτε να επισκεφτείτε το κατάστημα μας για να παραλάβετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν αφού προηγουμένως έχετε επικοινωνήσει μαζί μας για την διαθεσιμότητα του προϊόντος και την επίσκεψή σας εδώ, για αποφυγή της δικής σας ταλαιπωρίας.

Αν τυχόν έχετε παραγγείλει μέσω facebook ή instagram δεν μπορείτε να συνεχίσετε την παραγγελία σας στο e-shop. Παραγγελίες πραγματοποιούνται και ολοκληρώνονται από έναν ιστότοπο κάθε φορά, για αποφυγή της επανάληψης της ίδιας παραγγελίας.
Παρακαλείσθε να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικώς για αποστολές μοτοσυκλετών καθώς και για αποστολές στο εξωτερικό.

Τα έξοδα αποστολής κυμαίνονται στα 5-7 ευρώ ανάλογα το βάρος και τον όγκο. Για ζάντες από 8-12 ευρώ και σε κοστούμια και μοτέρ από 15-20 ευρώ. Απαραίτητος για την αγορά μοτέρ είναι το ονοματεπώνυμο  και το τηλέφωνο σας.

Αμέσως μόλις η παραγγελία ξεκινήσει από εμάς ενημερώνεστε με μήνυμα στο e-mail που μας δώσατε για τον κωδικό του δέματος. Οι παραγγελίες κάνουν συνήθως 1-3 εργάσιμες να παραδοθούν.


Το Katsantonis Team Racing λειτουργεί με τους εξής τρόπους ΜΟΝΟ:

Κατάστημα στο Λαύριο Κουντουριώτη 19
E-shop: www.katsantonisteam.gr
Instagram: katsantonis_team_racing
Facebook: Katsantonis Team Racing
Τηλέφωνα: 2292024667 & 6978409887
Σας συμβουλεύουμε να είστε προσεκτικοί στις παραγγελίες σας καθώς έχουν παρατηρηθεί κρούσματα απάτης από ψεύτικα προφίλ, τα οποία αντιγράφουν το κατάστημά μας ή προσποιούνται ότι είναι εμείς.